"RAZVEST ĆE SE MAMIĆ, A NIJE SE NI OŽENIO; IŠLA MU NA MOMAČKU...": Gore društvene mreže nakon Kolindinih fotografija iz Hercegovine...

Uslijedile su salve "zločestih" komentara u kojma piše kako je išla posjetiti Zdravka Mamića koji se već godinama krije u BiH i izbjegava služenje zatvorske kazne za izvlačenje desetaka miliona eura iz Dinama.

  • Estrada

  • 02. Feb. 2023  

  • 4

"Slobodna Bosna" jutros je izvijestila o posjeti Kolinde Grabar-Kitarović Hercegovini.

-Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini - napisala je Grabar-Kitarović te objavu ukrasila hashtagovima #Međugorje, #Mostar, #MasnaLuka, #Blidinje i #Kupres.

Njezina je objava prikupila hiljade lajkova i mnoštvo komentara, međutim, nakon što su mediji prenijeli njezinu objavu, uslijedile su salve "zločestih" komentara u kojma piše kako je išla posjetiti Zdravka Mamića koji se već godinama krije u BiH i izbjegava služenje zatvorske kazne za izvlačenje desetaka miliona eura iz Dinama.

Naime, nedavno je objavljeno da Mamić ljubi 30-ak godina mlađu Jelenu Planinić iz Ljubuškog i da se šuška o njihovom vjenčanju, a pojavila se i snimka bivšeg čelnika Dinama na navodnoj momačkoj zabavi.

To je bilo dovoljno da neki zaključe kako je upravo to bio povod njezinoj posjeti Hercegovini.

"Otišla posjetiti starog prijatelja Mamića", "Na momačku", "Je li iskočila iz torte?", "Malo navratila do Zdravkeca...", "Išla je pogledati mladu od Maminja", "Išla odgovorit Mamića od ženidbe", "Malo kod Zdravkeca da odmjeri jel bolja od nje ova nova Zdravkecova prijateljica", "Možda je vjenčana kuma Maminju", "Rastat će se Mamić, a nije se ni oženio!", "Trebala se brinuti za Domovinu dok je bila predsjednica, ali ne, ona je slavila rođendane s kriminalcima, bavila se svojom totalnom reparaturom i make overom, trošila ko pijani milijarder i plahutala od mila do nedraga", samo su neki od komentara..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...