VUKANOVIĆ OSTAO BEZ DŽIPA: Parkirao ga ispred..

(...) Gradske uprave Trebinje.

  • Mini market

  • 02. Feb. 2023  02. Feb. 2023

  • 2

Nebojša Vukanović ostao je bez automobila. Policija u Trebinju oduzela je vozilo od narodnog poslanika u Skupštini Republike Srpske i nosioca Liste za pravdu i red.

Podsjećamo, glavni opozicionar u RS je nastavio serijal blokada trebinjskih objekata od javnog značaja.

Tako je, nakon nedavnog parkiranja svoga džipa pred zgradom Elektroprivrede RS, ovog puta isto vozilo parkirao ispred zgrade Gradske uprave Trebinje.

Na vozilu je zalijepio i poruku na kojoj piše “Stop mobingu vatrogasaca i radnika”, prenosi TV BN.

“Policijska stanica Trebinje zaprimila je danas u 11.10 sati prijavu iz Gradske uprave Grada Trebinja da je N.V. iz tog grada parkirao volvo na trotoar, ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, u Ulici Vuka Karadžića.

Time je otežan ulazak strankama. Na taj način je ugrožena i bezbjednost pješaka u navedenoj ulici”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Dodaju da je policija izvršila uviđaj. Tom prilikom su privremeno oduzeli putnički automobil od Vukanovića.

“O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju. Navedeno je kvalifikovano kao krivično djelo nasilničko ponašanje”, zaključuju iz policije.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...