GOTOVO JE: Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine novi je član Parme...

Potpisao je trogodišnji ugovor s dvostrukim osvajačem nekadašnjeg Kupa UEFA i trostrukim osvajačem talijanskog kupa.

  • Sport

  • 04. Feb. 2023  

  • 0

Šesnaestogodišnji nogometaš Marko Brekalo potpisao je trogodišnji ugovor s talijanskom ekipom Parma Calcio 1913.

Najbolji igrač kadetske ekipe Širokog Brijega i jedan od najvećih talenata potpisao je trogodišnji ugovor s dvostrukim osvajačem nekadašnjeg Kupa UEFA i trostrukim osvajačem talijanskog kupa.

Marko Brekalo je izdanak škole nogometa NK Široki Brijeg i još jedan u nizu talentiranih igrača koji su svoj nogometni put počeli trasirati u kampu Musa-Karačić te standardni kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

U aktuelnoj sezoni Marko Brekalo je upisao 17 nastupa za NK Široki Brijeg u kadetskoj Premijer ligi BiH i postigao 17 pogodaka, saopćio je NK Široki Brijeg.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...