OVO SE RIJETKO VIĐA: Pogledajte kakva čuda je izvodio gostujući golman na Olimpicu, izludio je navijače Rome…

Roma sada ima 40 bodova, kao i drugi Inter, dva više od Lazija, Atalante i Milana, ali čak 13 manje od vodećeg Napolija.

  • Sport

  • 05. Feb. 2023  05. Feb. 2023

  • 0

Nogometaši Rome bodovno su se poravnali s drugim Interom na tabeli talijanskog prvenstva domaćom pobjedom 2:0 protiv Empolija u susretu 21. kola Serie A.

Rimljani su sve riješili u samom otvaranju dvoboja, kada su Roger Ibañez(2) i Tammy Abraham (6) udarcima glavom nakon kornera Paula Dybale pogađali mrežu gostiju.

Osim dva vrlo slična pogotka, susret je obilježio golman Empolija Guglielmo Vicario koji je u jednoj akciji čak tri puta branio čiste zicere Rominim igračima.

Nestvarne odbrane golmana Empolija pogledajte u nastavku.

Roma sada ima 40 bodova, kao i drugi Inter, dva više od Lazija, Atalante i Milana, ali čak 13 manje od vodećeg Napolija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...