IZBORI U BiH: Konaković proglasio pobjede u Tuzli i Srebreniku, SDA slavi u Vogošći, Dodik čestitao novom načelniku Bratunca

U izbornom štabu SDA u Vogošći već je počela proslava pobjede njihovog kandidata Migdada Hasanovića

  • Vijesti

  • 05. Feb. 2023  

  • 2

Elmedin Konaković, lider Naroda i Pravde, na svom Twitter nalogu proglasio je pobjedu Trojkinog kandidata Adnana Bijelića u Srebreniku.

On je, također, proglasio i pobjedu SDP-ovog Zijada Lugavića za gradonačelnika Tuzle, dok je kazao kako kandidat Pomaka Elvedin Sedić uvjerljivo vodi u trci za gradonačelnika Bihaća.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, čestitao je SNSD-ovom kandidatu Lazaru Prodanoviću na pobjedi u utrci za načelnika Bratunca.

U izbornom štabu SDA u Vogošći već je počela proslava pobjede njihovog kandidata Migdada Hasanovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...