BARCA SHOW NA CAMP NOUU: Pogledajte kako je moćna Barcelona razbila Sevillu i pobjegla Realu iz Madrida na osam bodova…

Barcelona vodi na tabeli s 53 boda, Real Madrid ima 45, Real Sociedad 39, a Atletico Madrid 35 bodova.

  • Sport

  • 06. Feb. 2023  

  • 0

Nogometaši Barcelone iskoristili su kiks Real Madrida i uvjerljivom, 3-0 pobjedom protiv Seville pobjegli su "Kraljevskom klubu" na osam bodova prednosti. U prvom nedjeljnom susretu nogometaši Real Mallorce priredili su veliko iznenađenje pobijedivši Real Madrid s 1-0. Mallorca je time pružila priliku Barci da pobjegne na osam bodova prednosti, što su Katalonci iskoristili.

Sevilla se dobro držala u prvom poluvremenu, no u nastavku je Barca zabila tri gola za sigurna tri boda. Strijelci su bili Jordi Alba (38), Gavi (70) i Raphina (79).

Pogledajte golove.

Barcelona vodi na tabeli s 53 boda, Real Madrid ima 45, Real Sociedad 39, a Atletico Madrid 35 bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...