VUČIĆ PODNOSI OSTAVKU, IDU NOVI IZBORI! PROCURIO PAKLENI PLAN VELIKOG VOĐE: I dalje će drmati Srbijom

"Spreman sam da ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama”, poručio je navodno Vučić na toj sjednici.

  • Regija

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 1

“Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić podnijet će ostavku, sazvati nove izbore i kandidirati se za premijera”, tvrdi tamošnji list Blic, koji se poziva na neslužbene izvore iz vrha Vučićeve Srpske napredne stranke.

Pišu kako njihovo saznanje dolazi nakon oštrog govora lidera stranke i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na sjednici vrha SNS-a te da bi izbori mogli biti održani u septembru.

“Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama”, poručio je navodno Vučić na toj sjednici.

Do usijanja političke situacije u Srbiji došlo je tokom nedavne sjednice parlamenta Srbije o stanju s Kosovom. Vučić je navodno stranačkim kolegama rekao da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa te tvrdio da je uz sebe imao narod.

Vučić je, kako navodi Blic, također rekao da mu je “dosta i pokvarenjaka koji bi se bogatili na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad se god trebalo boriti za državu i narod prvi su okretali leđa”, a obraćanje je završio riječima “Pobijedit će Srbija”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...