VUČIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: "Srbija i njeni građani iskreno saosjećaju s turskim prijateljima u trenucima bola i tuge"

"Koristim ovu priliku da uputim najdublje saučešće Republici Turskoj i svima koji su izgubili svoje voljene", napisao je Vučić.

  • Regija

  • 09. Feb. 2023  09. Feb. 2023

  • 0

"Ovaj razorni zemljotres ostavio je ogromnu prazninu u životima mnogih porodica i ispunio ih tugom. Republika Srbija i njeni građani iskreno saosjećaju sa turskim prijateljima u ovim trenucima bola i tuge...", napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu povodom razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku, Siriju i Liban.

"Koristim ovu priliku da uputim najdublje saučešće Republici Turskoj i svima koji su izgubili svoje voljene", napisao je predsjednik Srbije u Knjizi žalosti u koju se upisao u Ambasadi Republike Turske u Beogradu povodom razornog zemljotresa koji je odnio ogroman broj života.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...