MA BRAVO MOMCI: Fantastičan gest Hordi zla i važan poziv za sve navijače Sarajeva

Pozivaju sve da se odazovu akciji koju je pokrenulo Udruženje Pomozi.ba

  • Društvo

  • 12. Feb. 2023  

  • 0

Akcija prikupljanja humanitarne pomoći Turskoj i Siriji je proteklih dana dobila nezapamćeni odziv građana kako u našoj zemlji, tako i širom svijeta.

Nakon što je nekoliko razornih zemljotresa pogodio Tursku i Siriju prije nekoliko dana, broj mrtvih, nažalost, raste iz sata u sat, pa je tako hiljade građana ove dvije zemlje ostalo bez krova nad glavom, osnovnih životnih namirnica, te odjeće i higijenskih potrepština.

Upravo je Udruženje Pomozi.ba pokrenulo akciju prikupljanja novčanih donacija, ali i osnovnih potrepština poput odjeće, obuće, deka, hrane za bebe i slično, a tim povodom su se oglasili i najvatreniji navijači Sarajeva, Horde Zla.

Horde Zla su posvale sve navijače FK Sarajevo da se odazovu na volontiranje u humanitarnoj akciji za pogođena područja zemljotresom u organizaciji Pomozi.ba.

"Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da se odazovu na volontiranje u humanitarnoj akciji za pogođena područja zemljotresom u organizaciji pomozi.ba", navodi se u saopštenju UNFKS - Horde Zla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...