NADA NE JENJAVA! ELMEDIN ŠKREBO IZ TURSKE: "Teško je gledati tužne scene, ali se radujemo tuđem spašavanju"

"Osjeti se nervoza. Nada jenjava. Broj mrtvih je sve veći. Teško je sve gledati", kazao je Škrebo.

  • Evropa

  • 12. Feb. 2023  

  • 0

Elmedin Škrebo iz Turske u izjavi za televiziji Hayat kaže da se se trenutno nalazi u gradu Hatay, te nam je rekao kakva je trenutna situacija na tome mjestu.

"Svratili smo na mjesta gdje se vrše spašavanja preživjelih. Teško je gledati tužne scene, ali se radujemo tuđem životu i spašavanju. Izbjeglice iz Sirije su smještene u ovoj regiji. Dijele tešku sudbinu i probleme", rekao je Škrebo.

Škrebo je orgranizirao mnoge humanitarne štandove širom Bosne i Hercegovine.

"Kolege vrijendo rade. Prusutni smo na svemu onome što se radi. Poštujemo sve procese koje su spasilačke službe definisale. Osjeti se nervoza. Nada jenjava. Broj mrtvih je sve veći. Teško je sve gledati", kazao je Škrebo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...