TRAGIČNE VIJESTI IZ TURSKE: Tijelo bivšeg nogometaša Chelseaja pronađeno u ruševinama...

Tursku je stigao početkom ove sezone iz saudijskojg Al-Raeda.

  • Sport

  • 18. Feb. 2023  

  • 0

Tragične vijesti stižu iz Turske. Bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea, 31-godišnji Christian Atsu, pronađen je u ruševinama nakon potresa koji je pogodio Tursku, ali nažalost nije preživio, javljaju turski mediji .

Vijest je objavio njegov agent Murat Uzunmehmet koji je na Twitteru objavio da je nogometaš iz Gane pronađen i da je mrtav.

Iako je svega nekoliko sati nakon potresa kružila glasina kako je Atsu pronađen, brzo su mediji demantirali tu informaciju. Nogometaš je dan prije potresa bio jedini strijelac u 1:0 pobjedi Hatayspora nad Kasimpasom u turskoj Superligi.

Karijeru je započeo u Portu, iz kojeg je 2013. godine prodan u Chelsea. U Londonu se nije naigrao, bio je na brojnim posudbama, a na kraju njegov je ugovor otkupio Newcastle te se ondje zadržao od 2016. do 2021. godine. U Tursku je stigao početkom ove sezone iz saudijskojg Al-Raeda. Za reprezentaciju Gane zaigrao je 65 puta i u devet je navrata bio strijelac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...