SEVERINA NA MALDIVIMA: Proslavila dva rođendana, ima i poruku za Let 3 (FOTO)

Severina uživa na Maldivima.

  • Estrada

  • 21. Feb. 2023  21. Feb. 2023

  • 0

Na pješčanoj plaži i na vrućih tridesetak stepeni, Severina je proslavila i dva rođendana  svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, i menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan kao i sin njegove zvijezde: 20. februara.

Svojim dečkima dobro raspoložena Severina otpjevala je ‘Happy Birthday‘, a video snimku objavila je na Instagramu.

image

Poruka podrške Letu 3

Da splitska pjevačica i tokom odmora itekako prati što se zbiva u Hrvatskoj, jasno je iz njene objave na InstaStoryju, na kojoj je označila i Mrleta iz Leta 3.

Kod Severine, naime, nema zabuna: ona je tačno pokazala za koga je navijala na Dori i koga će bodriti na predstojećem Eurosongu.

Uoči Dore putem društvenih mreža prvo objavila: "Mama ljubila morona… ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla.", a potom je po završetku Dore uz snimku svog koncerta u varaždinskoj Areni naglasila kako pjesmu "Moja štikla" posvećuje Letu 3, zbog čega ju je preimenovala u "Moja Ščikla", prenosi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...