PROCURIO VIDEO: Pogledajte kako se zastupnica HDZ-a ulizuje Plenkoviću...

Nakon njenog govora Sandra Benčić iz Možemo pitala je Plenkovića jesu li zajedno pisali ovaj govor.

  • Regija

  • 24. Feb. 2023  

  • 1

Saborska rasprava o opozivu premijera RH Andreja Plenkovića trajala je gotovo 11 sati i završila rano jutros. Raspravu je obilježila žustra polemika između vladajućih koji su branili Plenkovića i oporbe koja je do samoga kraja ukazivala na brojne razloge zbog kojih premijer mora otići s dužnosti.

Saborska zastupnica HDZ-a Ankica Zmaić za Plenkovića je rekla da je snažan i karizmatičan lider s čijim se rezultatima oporba ne može nositi.

"Snažan i karizmatičan lider"

"Poštovani predsjedniče vlade, svi mi znamo, i lijevi i desni, koja su postignuća i uspjesi ove vlade. No, potpisnici za pokretanje vašeg povjerenja ne mogu se sasvim ostvarenim rezultatima pomiriti i nositi se s istima.

Smatrate li vi kao snažan i karizmatičan lider, kojem današnji akteri ne mogu parirati... Žele vas, i nas koji smo uz vas, degradirati... Vi kao iskusan političar znate tko je pokrovitelj ovog kazališta i predstave. Tresla se brda, rodio se miš", rekla je Zmaić.

Nakon njenog govora Sandra Benčić iz Možemo pitala je Plenkovića jesu li zajedno pisali ovaj govor.

"Ankica i ja smo skupa ovo pisali jučer. Cizelirali smo izričaj i naglaske, kako bi vama bilo zabavnije", odgovorio je Plenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...