ZALJUBLJENA I SRETNA: Zanosna Monica Bellucci sve je očarala u kreaciji koja je kao stvorena za nju (FOTO)

Monica Bellucci, 58-godišnja italijanska glumica poznata po svojoj ljepoti koja godinama nimalo ne blijedi, bila je zvijezda dodjele francuskih filmskih nagrada Cesar u Parizu.

  • Žena

  • 25. Feb. 2023  

  • 1

Zanosna Italijanka koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, za ovu je priluku odabrala raskošnu haljinu u crvenoj boji sa zanimljivim plisiranim detaljima.

Haljina s efektnim rukavima u prvi je plan istaknula zavidnu Monicinu figuru, a bogati rukavi dali su posebnost ovoj ženstvenoj kreaciji.

Monica Bellucci

Zavodljiva Monica ovaj je glamurozni stajling na tragu starog Hollywooda zaokružila nenametljivim make upom i frizurom s trendi 'zavjesa' šiškama koje su se dobro uklopile u ovo izdanje slavne glumice koja je naprosto zračila na ceremoniji dodjele, navodi Tporral.hr.

Za to je možda zaslužna i nova ljubav. Naime, posljednjih dana svi bruje o novom paru u svijetu showbusinessa: Monici Bellucci i proslavljenom redatelju Timu Burtonu (64).

Zaljubljeni je par uočen i u šetnji Madridom, držeći se za ruke.

Kako su objavili neki mediji, njih dvoje započeli su vezu prije četiri mjeseca te je pokušali zatajiti od javnosti, no nisu uspjeli.

Monica je 2019. prekinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, a bila je od 1997. do 2013. godine u braku s Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćeri.

Burton je pak bio u 13 godina dugoj vezi s britanskom glumicom Helenom Bonham Carter te s njom ima 20-godišnjeg sina Billyja i 16-godišnju kćer Nell.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...