MODNA LEKCIJA: Monica Bellucci zablistala u odijelu s kravatom (FOTO)

"Mafia Mamma" novi je film s Monicom Bellucci u glavnoj ulozi, a talijanska diva na njegovoj svečanoj premijeri ponovno je održala lekciju iz stila.

  • Žena

  • 13. Apr. 2023  13. Apr. 2023

  • 1

Osim vezom s proslavljenim redateljem Timom Burtonom, 58- godišnja Bellucci ovih dana puni medijske stupce i s novim filmskim projektom.

Na svjetska kinoplatna ovog aprila stiže s filmom "Mafia Mamma", snimljenim prema originalnoj priči Amande Sthers. U ovom filmu Bellucci glumi uz bok australskoj glumici Toni Colette, s kojom je ovoga utorka plijenila posebnu pozornost na crvenom tepihu.Monica Bellucci i Toni Collette   

U skladu s radnjom filma - o Amerikanki koja naslijedi mafijaško carstvo svog djeda - Belluci je na premijeri u New Yorku dominirala u crnom odijelu potpomognutom detaljem crne kravate na bijeloj košulji.

Duga suknja visokog struka zamijenila je klasične hlače odijela, a cjelokupno izdanje viđeno na talijanskoj divi stiže s potpisom modne kuće Valentino, navodi Tportal.hr.

Detalj crne kravate, kakvim je Bellucci začinila izdanje za crveni tepih, u potpunosti je dominirao nadolazećom kolekcijom Valentina nastaloj prema viziji dizajnera Pierpaola Picciolija.

Monica Bellucci u fantastičnom izdanju

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...