SRAMNE PRIJETNJE AVDI AVDIĆU: Nakon teksta o Neminu Muzuru, simpatizeri Naroda i prvade bliski Elmedinu Konakoviću javno prijete…

Nakon teksta koji koji otkriva kako Konaković svog stranačkog kolegu sa nezakonitim pasošem vodi na službene puteve MIP-a, uslijedile su otvorene prijetnje.

  • Mini market

  • 27. Feb. 2023  

  • 17

Nakon teksta o tome kako Nermin Muzur nezakonito koristi diplomatski pasoš, simpatizeri Naroda i pravde bliski predsjedniku Elmedinu Konakoviću javno prijete uredniku portala Istraga.ba Avdi Avdiću.

O tome kako se Nermin Muzur umjesto kao načelnik, vodi kao federalni zastupnik, te kako dvije godine nezakonito posjeduje diplomatski pasoš, umjesto da mu ga oduzme, a Konaković svog stranačkog kolegu sa nezakonitim pasošem vodi na službene puteve MIP-a više počitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...