DRAMA U OPĆOJ BOLNICI: Pomoćnica direktora preko štele dogovara termine pregleda, građani je snimili

Ogorčena Sarajka imala je danas burnu raspravu sa pomoćnicom direktora Gavrankapetanovića

  • Hronika

  • 28. Feb. 2023  28. Feb. 2023

  • 11

Nemili događaj se danas desio u Općoj bolnici u Sarajevu.

Naime, ogorčena Sarajka je danas imala burnu raspravu sa pomoćnicom direktora Gavrankapetanovića koja je uvela pacijenticu preko reda što je izazvalo negodovanje ljudi koji su satima čekali u čekaoni.

Nas je možda bilo 15-20 u čekaonici ispred ordinacije doktorice Alme Mujanović-Narančić. I ja sam zadnja u redu. U tom trenutku dolazi pacijentica sa snimka, iza mene i ja pomislim, naravno čekat će red jer nas puno ima. Onda dolazi pomoćnica direktora i uvodi je u ordinaciju preko reda. Moja prva reakcija bila je ta da sam otišla do recepcije i pitam sestricu kako mogu preko reda da ulaze. Odgovorili su i kratko da se obratim doktorici.

"Moja druga reakcija bila je, da vadim telefon iz ruke, i počinjem snimati video. Pokucam na vrata i počinjem dijalog. Odmah je počela vrištati na mene. Dotična sa snimka mi govori da ja ne znam ko je ona, gura me i istjeruje iz ordinacije. Nakon toga sam je prijavila policiji", izjavila je ogorčena Sarajka za portal Crna-Hronika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...