LADY GAGA SVE IZNENADILA: Priznala da najviše od svega voli biti sama - "To me čini sretnom" (FOTO)

"Proputovala sam svijet i vidjela najsretnije ljude u najsiromašnijim dijelovima svijeta. U najbogatijim domovima susrećem najtužnije i najdepresivnije ljude", kaže pjevačica.

  • Show

  • 03. Mar. 2023  

  • 0

Iako je među najpoznatijim pjevačicama na svijetu, Lady Gaga voli najviše uživati u vlastitom društvu.

"Stvarno je lijepo imati vremena biti sam, biti ekspanzivan i znati da si dovoljan sam sebi. Voljela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući muziku, ali što sam postajala uspješnija, to sam više osjećala da mi drugi ljudi trebaju reći da sam odlična", priznala je za magazin Wallpaper.

Dobitnica Oscara i 13 Grammyja kaže da njezine namjere u svijetu muzie nikada nisu bile usmjerene na nagrade koje dolaze uz karijeru.

"Kada sam imala oko 14 godina, pročitala sam knjigu „Pisma mladom pjesniku” od Rainera Maria Rilkea. Imam tetovažu citata iz knjige na ruci: „U najdubljem satu noći, zapitajte se biste li umrli da vam je zabranjeno pisati. Pogledajte duboko u svoje srce gdje odgovor širi svoje korijene i zapitajte se: „Moram li pisati?”, objasnila je 36-godišnja pjevačica.

image

Lady Gaga

 

Da nije ovako uspješna, kaže da bi se bez obzira na sve svejedno bavila muzikom.

"Ne provodim puno vremena u Hollywoodu. Možda izgledam tako jer se nekada dogodi sezona dodjela nagrada pa me vidite na crvenom tepihu. Ali često sam kući i radim. To je ono što me stvarno čini sretnom, ispričala je pjevačica osvrnuvši se na činjenicu da nije sve u slavi i bogatstvu.

"Proputovala sam svijet i vidjela najsretnije ljude u najsiromašnijim dijelovima svijeta. U najbogatijim domovima susrećem najtužnije i najdepresivnije ljude. Svojim albumom „Joanne” željela sam podsjetiti cijeli svijet i svoje obožavatelje da su najvažnije stvari ljubav i dobrota. Ljubaznost je ono što će stvoriti harmoniju, a ne slava", zaključila je, prenosi Jutarnji.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...