MIRZA VAREŠANOVIĆ NAKON PRVE POBJEDE: "Ova pobjeda je za porodicu Vedrana Puljića"

Strateg Sarajeva kaže kako je utakmica većinom išla tokom kojim je želio.

  • Sport

  • 05. Mar. 2023  

  • 0

Nakon izuzetno bitne pobjede za FK Sarajevo protiv Širokog Brijega, Mirza Varešanović nije mogao sakriti zadovoljstvo zbog povoljnog rezultat i prikazane igre, javlja N1.

Strateg Sarajeva kaže kako je utakmica većinom išla tokom kojim je želio.

“Znali smo danas očekuje teška utakmica za FK Sarajevo su utakmice u Širokom Brijegu su uvijek teške. PŠrvo poluvrijeme smo igrali dobar rezultat, te smo se u drugom povukli da igramo na kontre. Imali smo tu šansu, kasnije smo mogli otići i na 4:0. Kasnije smo u jedno odigravanje ušli bespotrebno i primili taj jedan gol, ali on nije bitan. Čestitam igračima i svima u FK Sarajevo, jer smo pod velikim pritiskom. Hvala navijačima koji su nam dali podršku. Ovu pobjedu poklanjamo porodici poginulog Vedrana Puljića”, rekao je Varešanović.

S druge strane Ivica Brabarić svjestan je da Široki nije igrao onako kako se od njih očekuje.

“Znali smo da će biti teška utakmica. Nedostajalo nam je pet –šest igrača. Znali smo da je Sarajevo kvalitetno, rano smo dobili gol i situacija je puno teža. Nisam nezadovoljan, mi se trebamo spremiti za narednu utakmicu”, rekao je Barbarić nakon kraja meča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...