AKO ŽELITE POBJEĆI IZ GRUPNIH RAZGOVORA: WhatsApp nudi novu diskretnu opciju

Nova značajka napuštanja razgovora diskretno će vas udaljiti iz grupa u kojima nikog ne želite uznemiriti svojim odlaskom.

  • HiTec

  • 06. Mar. 2023  06. Mar. 2023

  • 0

WhatsApp je uveo mogućnost izlaska iz grupa bez slanja obavijesti drugim članovima. Kompanija funkciju isprobava još od prošle godine, a sad ju je konačno učinila dostupnom svima.

Jedina osoba koja će dobiti notifikaciju o vašem odlasku bit će administrator grupe. Drugi članovi grupe vašu će odsutnost primjetiti tek nakon što pogledaju listu sudionika.

Ako "bježite" iz razgovora na Androidu, morat ćete otvoriti razgovor, odnosno grupu, birati tri tačke u gornjem desnom kutu i birati 'Izlaz'. Na ekranu ćete nakon toga dobiti podsjetnik da će samo administratori biti obavješteni o vašem izlasku.

  Ako iz grupa izlazite na iPhoneu, izlaz iz grupe je malo drukčiji. Do izbornika se izlazi potezom prstom prema lijevo na grupi koju želite napustiti, birati opciju Više i pritisnuti na Izlaz. (Tportal)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...