IZ STARE PORODICE MESIHOVIĆA: Otkriven identitet muškarca koji je snimljen u intimnom druženju sa Severinom…

On je na svom Instagram profilu podijelio samo jednu fotografiju njihovih cipela.

  • Estrada

  • 10. Mar. 2023  

  • 1

Jučer je na društvenim mrežama objavljena snimka pjevačice Severine koja je u zagrebačkom klubu na koncertu Ane Nikolić viđena u prisnom društvu nepoznatog muškarca.

50-godišnja pjevačica pokušala se sakriti od znatiželjnih pogleda, ali uspjeli su je snimiti za stolom na bini, i to s nepoznatim muškarcem, za kojeg su svi zaključili da ih podsjeća na njezinog bivšeg partnera Milana Popovića.

Grlila ga je i šaputala mu na uho, a oboje s lica nisu skidali osmijehe dok su pjesmu "Mišo moj" pjevali od riječi do riječi. U jednom trenutku primijetili su da ih snimaju, nakon čega se on od nje udaljio, a ona se nastavila zabavljati s prijateljima.

24 sata pišu kako je riječ o beogradskom arhitektu Miri Mesihoviću, ali ništa više o njihovom odnosu nije poznato.

On je na svom Instagram profilu podijelio samo jednu fotografiju njihovih cipela.

A sada se oglasio i za Jutarnji list te priznao da među njima nema ništa više od prijateljstva.

"Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regiji, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što dijelimo prijatelja Filipa Miletića njezinog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u Mintu u društvu s desetak drugih prijatelja", rekao je Miro Mesihović za Jutarnji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...