POSAO ZA 2.000 RADNIKA: Predstavnici njemačke kompanije stigli u Bosnu i Hercegovinu, potraga za...

Predstavnici njemačke kompanije započeli su sedmično putovanje kako bi istražili poslovne mogućnosti u različitim gradovima BiH.

  • Ekonomija

  • 15. Mar. 2023  

  • 0

Predstavnici njemačke kompanije Dräxlmaier trenutno borave u Bosni i Hercegovini kako bi istražili mogućnost investiranja u našoj zemlji, javlja BiznisInfo.ba.

Oni planiraju otvaranje tvornice u BiH u kojoj bi zaposlili najmanje 2.000 radnika.

Predstavnici njemačke kompanije započeli su sedmično putovanje kako bi istražili poslovne mogućnosti u različitim gradovima BiH.

Tokom putovanja posjetit lokacije u Tuzli, Ilijašu, Banja Luci, Laktašima i Travniku.

Na početku posjete našoj zemlji održali su sastanak sa predstavnicima drugih njemačkih kompanija koje posluju u BiH, a koji su im prenijeli svoja iskustva, te ih upoznali sa stanjem u našoj zemlji.

Dräxlmaier ima 60 godina bogate historije i poslovanja sa više od 72.000 uposlenika u 23 države. Jedan su od lidera iz automotiv industrije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...