SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU NOVE DETALJE: Ovo je šema po kojoj je radila Azra Šabanović

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

  • Hronika

  • 15. Mar. 2023  

  • 3

Azra Šabanović koja je po međunarodnoj potjernici lišena slobode u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Srbiji.

Prema saznanjima Telegrafa, ona će biti izručena Srbiji.

“U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala 'Golf' i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su likvidirali Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je lišena slobode u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji”, kaže izvor Telegrafa.

Inače, Azra i Marko su bili u vezi, dok je slobode lišena maloljetnica bila u vezi sa jednim od slobode lišenih koji su likvidirali Radoševića.

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Inače, za Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

“Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u posljednja 24 sata primjećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj “122” ili se obrate najbližoj policijskoj stanici”,naveli su iz MUP-a RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...