PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Alka Vuica bi neke stvari uradila drugačije, žali što se nije udala za... (FOTO)

Alka je tako otkrila da su joj svi frajeri u koje je bila zaljubljena "slomili srce".

  • Estrada

  • 16. Mar. 2023  16. Mar. 2023

  • 0

Pjevačica Alka Vuica gostovala je u Special Happy Showu Happy FM radija.

Pjesnikinja i kantautorica, koja je svoj pečat ostavila u hitovima i stihovima koje pjevaju generacije, niti ne sluteći da ona stoji iza njih: "Gdje Dunav ljubi nebo", "Rušila sam mostove od sna", "Ja sam zaljubljen", "Lijepa bez duše", "Dotakni me usnama", "Vino na usnama"…, priznala je da na nju utječe promjena vremena te da je kao posljedica toga nastao i njezin veliki hit "Danas sam luda".

U opuštenom razgovoru, dobro raspoložena pjevačica je podijelila sa slušateljima profesionalno ali i životno iskustvo, zrnce mudrosti, tajnu dobrog izgleda, ali i ljubavne patnje.

image

Alka je tako otkrila da su joj svi frajeri u koje je bila zaljubljena "slomili srce".

"Možda je to bila moja karma, da nemam sretnu ljubav kako bi mogla napisati sve ove pjesme, možda je Bog tako odlučio za mene, možda sam ja kriva, možda sam previše htjela, previše tražila, nemam pojma. Danas s ovim odmakom neke stvari bi sigurno napravila drugačije. Recimo odmah bi se udala za svoju prvu ljubav iz školskih dana, jednog Porečana. Dan danas kad ga vidim zatitram. On o tome pojma nema. Oženjen je i ima skoro već i unuke, dobri smo frendovi", rekla je Alka.

"Ja uopće nisam hrabra u odnosima s frajerima, s njima sam uvijek sramežljiva. Kad su frajeri u pitanju onda sam staromodna. Zagovarateljica istine, ali ne pod svaku cijenu. Nikada prevaru ne treba priznati, pogotovo ako nije bitna. Smatram da istina nije dobra ako će nekoga povrijediti. Zašto ćeš priznavati prevaru, da nekoga povrijediš? Ja ne bih priznala niti bih htjela da meni netko prizna", istaknula je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...