IME SARAJEVSKOG MUZIČARA ZAVRŠILO U POTJERI: Lovkinja Morana Zibar u problemima nakon poruke Rambu Amadeusu…

U komentarima su joj se javili brojni gledatelji.

  • Show

  • 17. Mar. 2023  

  • 0

Morana Zibar, lovkinja iz HRT-ovog kviza Potjera, na Twitteru se požalila na situaciju iz emisije. Naime, epizode Potjere snimaju se dvije sedmice unaprijed. Morana je tako prije 14 dana, zbog pitanja u kojem se spominje Rambo Amadeus, pozdravila muzičara, a našla se u neugodnoj situaciji jer je taj pozdrav emitiran u jučerašnjoj Potjeri.

"U jednoj Potjeri čestitala sam rođendan Joži Manoliću. Izrezali, jer emitira se dva tjedna poslije, ko zna jel će poživjeti. (A ne, ti ćeš!) I tako sam nevino prije dva tjedna pozdravila Ramba Amadeusa, spominjao se u pitanju. To nisu izrezali. Jer što može poći u krivo?" napisala je Morana na Twitteru.

U komentarima su joj se javili brojni gledatelji. "Da, baš sam se čudila, i Joško i ti pozdravljate, što nije uobičajeno. Nezgodan trenutak, mogli su izbrisati", "Iskreno sam se začudio da te još nitko nije prozvao zbog toga", pišu joj tviteraši u komentarima.

Zanimljivo je da je pitanje u "Potjeri" glasilo "Ko je izmislio riječ turbofolk, a ko mu jedao ime" jedan od ponuđenih odgovora bio je i sarajevski muzičar Elvis J. Kurtović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...