RIJETKO VIĐENA DOMINACIJA U „POTJERI“: Mladi ekonomist imao 18 tačnih odgovora, kući je odnio iznos od…

Prava je šteta što na početku nije prihvatio višu ponudu koja je iznosila 14.000 eura.

  • Show

  • 06. Apr. 2023  

  • 0

Lovro Ljubičić, 32-godišnji magistar ekonomije iz Zagreba, u uzbudljivoj završnici kviza Potjeri, u kojoj je bio jedini finalist, pokazao izvrsno znanje koje mu je donijelo 18 tačnih odgovora. Lovro je stoga pred lovcem Mladenom Vukorepom, uz početni korak prednosti, ostvario ukupno njih 19. Na kraju lovac nije uspio sustići takmičara koji je osvojio 3.500 eura. 

Osim što ga je nazvao vrhunskim kvizašem, Mladen je spomenuo i da je Lovro njegov nekadašnji suigrač, posebno na sportskim kvizovima, te kako je iznenađen da dosad nije osvojio novac u ovome kvizu.

Prava je šteta što na početku nije prihvatio višu ponudu koja je iznosila 14.000 eura.

Lovrina prednost ne ostavlja puno šansi

Zatim je u završnici popularnoga kviza ostvario 19 koraka prednosti pred Mladenom, znanjem i brzinom zasluživši lovčev pljesak.

Mladen je ustvrdio kako je poprilično uvjeren da je samo Sven Marcelić pojedinačno imao bolji rezultat. Sustizanjem Lovre, istaknuo je, izjednačio bi svoj osobni rekord. Usto, dodao je i da truda s njegove strane neće nedostajati iako mu toliko koraka prednosti i ne ostavlja puno šansi. Prilika je na kraju izostala i natjecatelj je osvojio 3500 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...