PROŠAO ROK ZA PRIJAVE: Košarkaški savez Bosne i Hercegovine više ne odlučuje o nastupu na kvalifikacijama za Olimpijske igre...

Međunarodna košarkaška federacija donosi odluku.

  • Sport

  • 18. Mar. 2023  

  • 0

Muška košarkaška reprezentacija BiH prijavila se za pretkvalifikacije turnira za plasman na Olimpijske igre u Parizu iduće godine. 

Prvotno, razlog zbog kojega naša selekcija nije trebala igrati kvalifikacije za Olimpijske igre bila je finansijska situacija u Košarkaškom savezu BiH. 

Rok prošao, košarkaška reprezentacija se prijavila za pretkvalifikacije

Iako je rok za prijavu prošao, treba se nadati se da će Međunarodna košarkaška federacija uvažiti razloge dvodnevnog kašnjenja i potvrditi sudjelovanje bh. košarkaša na natjecanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...