FARUK HADŽIBEGIĆ PRED DEBI NA KLUPI "ZMAJEVA": "Dat ćemo sve od sebe da usrećimo naciju!"

Selektor je nakon imenovanja na mjesto šefa stručnog štaba Zmajeva pokrenuo zvanični Facebook profil na kojem je približio interakciju sa medijima, ali i navijačima.

  • Sport

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Naredne sedmice Faruk Hadžibegić debitovat će na klupi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Selektor je nakon imenovanja na mjesto šefa stručnog štaba Zmajeva pokrenuo zvanični Facebook profil na kojem je približio interakciju sa medijima, ali i navijačima.

Tako se danas obratio svim fanovima naše reprezentacije emotivnom porukom.

"Lijep je osjećaj ponovo biti dio reprezentacija BiH. Dat ćemo sve od sebe da usrećimo naciju. Momci polako pristižu u kamp i s nestrpljenjem iščekujem naš prvi zajednički trening. Atmosfera je odlična i svi su pozitivni pred mečeve koji nas očekuju, što mi je izuzetno drago. Idemo se sada pripremiti za Island", poručio je selektor Hadžibegić.

Lijep je osjecaj ponovo biti dio reprezentacije BiH. Dat cemo sve od sebe da usrecimo naciju  Momci polako stizu u...

Posted by Faruk Hadžibegić on Sunday, 19 March 2023

U okviru prve dvije utakmice Kvalifikacija za Euro, BiH će dočekati Island, te gostovati Slovacima.

Susret sa Islandom igra se u Zenici 23. marta, dok je meč sa Slovačkom tri dana poslije u Bratislavi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...