LEGENDARNI HRVATSKI PJEVAČ U BOLNICI: Otkrivena mu zloćudna bolest

"Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja da još možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene", rekao je Jasmin za IN magazin.

  • Estrada

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 1

Vijest da Jasmin Stavros boluje od raka kostiju šokirala je porodicu, prijatelje i brojne obožavatelje. Pjevač se u bolnicu javio zbog bolova u leđima, no nakon dijagnoze još je uvijek na bolničkom liječenju, a za IN magazin je rekao kako je pred njim borba za život.

"Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u trbuhu i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu pa su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je.

Ništa vam ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo, sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje stvarno si daju maksimalno truda", ispričao je Jasmin Stavros.

"Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja da još možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene", rekao je Jasmin za IN magazin.

Poznato je da pjevač živi relativno zdrav život i često boravi u prirodi. Je li očekivao nešto ovakvo?

"Ma ne, nikako", priznaje Stavros. 

Koliko mu vjera pomaže u ovoj situaciji?

"Pa jedino to. Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri, sve sam to morao otkazati. Bit će dobro. Ja sam optimist, vjerujem da će Bog to sve posložiti", zaključio je Jasmin, prenosi Jutarnji list

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...