ŠTA PUTIN SADA SPREMA: Rusi u strahu, misteriozni plakati na ulicama Moskve (FOTO)

"Ili su hakirani, ili će se danas aktivirati nova mobilizacija za one između 21-30 godina", napisao je jedan čitatelj.

  • Svijet

  • 23. Mar. 2023  

  • 1

Savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, Anton Gerašenko, na svom je Twitter profilu pokrenuo pravu buru objavom fotografija iz Moskve. Naime, širom ulica glavnog ruskog grada objavljeni su oglasi, neki digitalno, neki klasično na plakatu, na kojima piše: "23. mart. Početna tačka. Gledajte vijesti."

Gerašenko je podijelio fotografije navedenog oglasa i upitao korisnike: "Ima li iko ideju što bi ovo moglo značiti?"

Jedan od komentatora na Gerašenkovu profilu pretpostavio je da bi to moglo značiti pokretanje nove mobilizacije koje bi se trebalo objaviti nekada, tokom dana.

"Stižu pojačanja u vidu starih sovjetskih tenkova T-54. Potrebno je četvero ljudi da bi se vozio taj tenk. Stoga, potrebna je nova mobilazija", zaključio je.

Mnogo je navoda ispod Gerašenkovog profila koji kazuju da je riječ o mobilizaciji, iako takve navode nije bilo moguće provjeriti.

"Ili su hakirani, ili će se danas aktivirati nova mobilizacija za one između 21-30 godina", napisao je jedan čitatelj.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...