NAPADNUTI POVRATNICI PRIMLJENI U KCUS: Fadil i Ajša Memišević s teškim povredama zadržani na liječenju u Klinici za neurohirurgiju

Nakon urađene dijagnostike i ukazane pomoći, konstatovane su teže tjelesne povrede od kojih su preovladavale povrede glave.

  • Vijesti

  • 25. Mar. 2023  25. Mar. 2023

  • 0

Na Kliniku urgentne medicine KCUS jutros su u ranim jutarnjim satima priimljeni F.M. i A.M. uslijed teških povreda, zadobijenih tokom fizičkog napada u njihovom domu u selu Omeragići, Višegrad.

Nakon urađene dijagnostike i ukazane pomoći, konstatovane su teže tjelesne povrede od kojih su preovladavale povrede glave.

Pacijenti su zadržani na daljem liječenju na Klinici za neurohirurgiju KCUS, saopćeno je iz KCUS-a.

Fadil i Ajša Memišević, povratnici iz sela Omeragići kod Višegrada brutalno su pretučeni, od strane nepoznatog počinioca ili više njih.

Prema prvim informacijama to se dogodilo preksinoć, a dvoje staraca pronašla je grupa povratnika Bošnjaka koji dolaze vikendom u Višegrad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...