NIŠTA BEZ HALIDA: Gradonačelnik Pule koji zabranjuje cajke uhvaćen „na djelu“, snimljen je na narodnjacima… (VIDEO)

Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

  • Regija

  • 29. Mar. 2023  

  • 2

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule koji je zabranio koncert Duška Kuliša, Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, nalazi se, potvrdio je, u videu iz jednog lokala u Istri u kojemu se vide harmonikaši i čuje pjesma Iznad Tešnja, koju izvodi Halid Bešlić.

Zoričić je na snimci vidno raspoložen.

"Ja sam to vidio na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razrednik djetetu vlasnika i snimljeno je taman na našem ulasku u objekt", kaže Zoričić za Index.

"To je privatan prostor"

Zoričića su pitali smatra li da muzika koja se čuje u videu pripada u "glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule".

"Nikad se nisam bavio time tko što sluša u privatnom prostoru. Ovo je privatni prostor i nemam tu što kome govoriti", kaže Zoričić. Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...