OVO SE RIJETKO VIĐA: Džanan Musa u zagrljaju, ovacije za reprezentativca Hrvatske u Beogradu... (VIDEO)

Mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju. 

  • Sport

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 0

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja sinoć je s Real Madridom gostovao u Beogradu kod Partizana u 32. kolu Eurolige, a tamošnji navijači dočekali su ga ovacijama. Nisu mu zaboravili izjavu iz 2012. u kojoj se, kao 17-godišnjak, divio Partizanovom radu s mladima i njihovim navijačima te rekao da ne bi imao problema igrati za njih.

Partizan je u krcatoj Štark Areni iznenadio ugledne goste, pobijedio 104:90 i došao na korak do neočekivanog plasmana među najboljih osam timova Europe. Hezonja je postigao 17 poena, kao i Gabriel Deck, a samo je Džanan Musa (22) dao više koševa za Real. 

Kao i kad je izlazio na teren, Hezonju i u odlasku s njega Beograđani pozdravili ovacijama, na što im je on odgovorio aplauzom.

Dok je odlazio prema tunelu za svlačionice, dio dvorane skandirao je njegovo ime, a mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju. 

Na snimku se vidi i bh. košarkaš Džanan Musa, koji je završio u zagrljaju prijatelja...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...