ŠTA SE DOGAĐA SA SLAVNOM PJEVAČICOM: Britney Spears snimljena u razuzdanom izdanju, svi su gledali u njezine…

Britney se trenutno nalazi na Havajima i to sa svojim dugogodišnjim menadžerom

  • Show

  • 01. Apr. 2023  

  • 0

Britney Spears i njezin suprug Sam Asghari ovih su dana snimljeni bez vjenčanih prstena na ruci, a trenutno provode vrijeme odvojeno.

Bivša pop princeza, pjevačica Britney Spears snimljena je ovih dana u Los Angelesu, prije nego što se ukrcala na privatni avion, a svima je za oko zapeo detalj na njezinoj ruci, tačnije nedostatak vjenčanog prstena.

41-godišnja Britney izgledala je neuredno i raščupano dok je izlazila iz SUV-a kojim ju je vozač doveo na aerodrom, a činjenica da nije nosila vjenčani prsten odmah je potaknula glasine o problemima u braku s 28-godišnjim Samom Asgharijem

Fotografije pogledajte OVDJE.

Britney se trenutno nalazi na Havajima i to sa svojim dugogodišnjim menadžerom Cadeom Hudsonom, čime se sama pohvalila na profilu na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...