SLAVNA PJEVAČICA OBRIJALA GLAVU: Britney Spears prvi put progovorila o neugodnom događaju...

41-godišnja Britney o tome je odlučila progovoriti u svojim dugo iščekivanim memoarima

  • Estrada

  • 18. Okt. 2023  

  • 0

Bivša pop princeza Britney Spears konačno je otkrila pravi razlog zašto je obrijala glavu davne 2007. godine pred grupom paparazza i novinara koji su je snimali u jednom frizerskom salonu u kojem je tada izbio pravi incident.

Dogodilo se to u jednom salonu u Tarzani, odnosno predgrađu Los Angelesa, samo dan nakon što je napustila rehabilitacijsku ustanovu u Antigui. Zbog toga je godinu dana kasnije stavljena pod sudski nadzor koji je njezinom ocu Jamieju Spearsu i odvjetniku omogućio potpunu kontrolu nad njezinim financijskim i osobnim poslovima.

41-godišnja Britney o tome je odlučila progovoriti u svojim dugo iščekivanim memoarima "Žena u meni", a čiji su dijelovi uoči puštanja u prodaju objavljeni u časopisu People.

"Toliko su me promatrali dok sam odrastala. Promatrali su me od glave do pete, ljudi su mi govorili što misle o mom tijelu, još od tinejdžerske dobi. Brijanje glave je bio moj način otpora", pojasnila je Britney u knjizi.

Također otkrila da joj je zbog nadzora bilo zabranjeno tako izgledati i morala je ponovno nositi dugu kosu.

"Pod nadzorom mi je dano na znanje da su ti dani prošli. Morala sam pustiti kosu i vratiti se u formu. Morala sam rano ići spavati i uzimati sve lijekove koje su mi rekli", napisala je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...