TUGU UBLAŽILA VRELOM PILETINOM: Britney prvi put viđena u javnosti nakon razvoda, "zaboravila" je grudnjak

Kasno usred noći pop pjevačica odlučila se zasladiti prženom pletinom

  • Show

  • 21. Avg. 2023  

  • 0

Pjevačica Britney Spears izgledala je potišteno dok je kasno usred noći odlučila zasladiti se prženom piletinom nakon razvoda od supruga Sama Asgharija.

29-godišnji Sam potvrdio je da se razvode prošlog tjedna, a Britney je sada prvi put viđena u javnosti nakon te bombastične vijesti koja je potresla svijet šoubiznisa. Bez grudnjaka, u ružičastom džemperu, raspuštene kose i u kratkim hlačicama, Britney se uputila u Dave‘s Hot Chicken u Kaliforniji i odlučila tugu ublažiti vrućom piletinom.

Nakon što je pojela, slavna pjevačica odlučila se posvetiti društvenim mrežama. U videu koji je u nedjelju objavila na svom Instagramu, pop zvijezda je nosila samo ružičaste gaćice i crne čizme do koljena dok se izležavala te strateški grudi pokrivala rukama.

U jednom trenutku, Grammyjem nagrađena umjetnica podigla je nogu u zrak dok je u pozadini svirala pjesma “I Put a Spell on You” Annie Lennox. Kasnije je podijelila drugi video iz noćnog izlaska sa skupinom muškaraca, od kojih joj je jedan lizao nogu dok je nosila zelenu mini haljinu i bijele čizme do koljena.

- Kao što svi već znaju, Sam i ja više nismo zajedno… Šest godina je dug vremenski period i malo sam šokirana, ali nisam ovdje da objašnjavam zašto. To se nikoga ne tiče - napisala je u subotu na Instagramu uz video koji je podijelila s pratiteljima.

        

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...