PORTPAROL DPS-a POVODOM VEČERAŠNJIH PRETRESA: "Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana, očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera"

Nikolić je na društvenoj mreži Twitter objavio da se radi o upadima u kuće aktivista DPS-a.

  • Regija

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 0

Poslanik i portparol DPS-a Miloš Nikolić saopštio je, da upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana predstavlja očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera, kako bi se, kako je naveo, ovim nedjelom preporučio za neke nove političke saveze.

Nikolić je na društvenoj mreži Twitter objavio da se radi o upadima u kuće aktivista DPS-a.

"Nakon brutalnih akcija upadanja u kuće naših aktivista, maltretiranja i zastrašivanja veoma je jasno zašto je u blic krigu protivzakonito smijenjen direktor policije. Ipak, poručujemo im da što više pokušavaju da pritiskaju i uplaše ljude, to će nanijeti veću štetu svom favoritu, jer brutalna akcija rađa samo jači otpor i reakciju", rekao je Nikolić.

Kako je napisao portparol DPS-a, time propali premijer i njegov isti takav ministar povećavaju šanse da zauvijek i oni i njihova URA nestanu sa političke scene Crne Gore.

"Što su i zaslužili", zaključio je u objavi Nikolić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...