NENAD ČANAK TVRDI: "Zna se već za plan razbijanja glasačkih kutija u u Bijelom Polju, Rožajama, Petnjici..."

"Da se ponove izbori kada dijaspora ode nazad na posao. Neće vam proći", dodao je.

  • Regija

  • 01. Apr. 2023  

  • 1

Počasni predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak optužio je Federalnu službu bezbjednosti (FSB) Rusije i Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) da imaju plan razbijanja glasačkih kutija na sutrašnjim izborima u Crnoj Gori.

„Curi vam iz službe gospodo iz FSB i SPC. Zna se već za plan razbijanja kutija u Bijelom Polju, Rožajama, Petnjici, Nikšiću, a naravno, i Podgorici“, napisao je Čanak na svom Twitter nalogu.

Optužio ih je da na taj način „žele da se ponove izbori kada dijaspora ode nazad na posao“ i poručio da im to „neće proći“.

 U Crnoj Gori sutra će biti održan drugi krug predsjedničkih izbora na kojima su kandidati aktuelni predsjednik Milo Đukanović (DPS) i Jakov Milatović (Evropa sad).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...