NEBOJŠA VUKANOVIĆ SE JAVIO IZ ŠTABA MILATOVIĆA: "Milo je posljednji diktator uz Lukašenka"

"Previše je bilo Mila Đukanovića 34 godine", kaže Vukanović

  • Politika

  • 02. Apr. 2023  

  • 7

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović se javio iz štaba kandidata "Pokreta Evropa sad" Jakova Milatovića kojem je i prethodno davao podršku.

Kazao je kako je Đukanović gotov.

"Ovo će biti pobjeda za cijeli region jer neophodni su novi ljudi, oni koji su neucijenjeni, nove politike koji će raditi na poboljšanju životnog standarda", kazao je Vukanović i istakao kako je jedini političar iz RS-a koji je dao podršku Milatoviću.

Dodao je da će Milatović biti predsjednik koji će raditi na smirivanju nacionalnih tenzija, te da je pobijedio uprkos brojnim opstrukcijama "mračnih struktura devedesetih".

Kazao je da je Đukanović posljednji diktator uz Lukašenka, te da je simbol vremena podjela devedesetih.

"Previše je bilo Mila Đukanovića 34 godine. Čestitam Jakovu Milatoviću novom predsjedniku Crne Gore", poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...