"UPOZORAVAMO, BORIT ĆEMO SE PROTIV VAS": Borci Ramzana Kadirova zaprijetili Moskovljanima, a vlastima uputili OVAJ zahtjev (VIDEO)

Borci čečenskog lidera Ramzana Kadirova pozivaju državne vlasti da deluju protiv demonstranata

  • Svijet

  • 04. Apr. 2023  

  • 0

Nakon što su građani Moskve u nedjelju protestovali protiv izgradnje nove džamije, pojavila se video poruka u kojoj borci Ramzana Kadirova kritikuju demonstrante

Borci čečenskog lidera Ramzana Kadirova pozivaju državne vlasti da deluju protiv demonstranata.

"Obraćamo se svima, uključujući i nemuslimane i nemuslimane, koji remete izgradnju džamije u gradu Moskvi u našoj zajedničkoj Rusiji. Trenutno smo na prvoj liniji fronta i vidjeli smo video snimke raznih nemuslimana. Pozivamo vlasti Ruske Federacije da pokrenu krivične istrage protiv ovih lica i izreknu presude. Tako da će drugi razumjeti. Nas ne zanimaju ova multinacionalna pitanja. One koji to rade treba zatvoriti ili uništiti. Ne prijetimo vam. Samo vas upozoravamo. Ako ste protiv volje Svevišnjeg, mi ćemo borimo se protiv vas. Nije nas briga protiv koga se borimo. Jednom ćemo zatvoriti oči na ovo kako bismo vas natjerali da razmislite. Ali ako postoji još jedan ovakav video, svakako dolazimo po vas. Allahu Akbar", naveli su u poruci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...