VASKOVIĆ NA TRAGU NEVIĐENOG SKANDALA: "Stanivuković je i na ovaj način pokazao da je Dodikov sluga..."

-A istovremeno, gospodar PDP-a, navodno opozicione stranke koja se baš navodno bori protiv nasilja, kriminala i korupcije, piše Vasković.

  • Mini market

  • 06. Apr. 2023  

  • 0

-Mali Zli Patuljak Draško Stanivuković, Eksplicitni Bot Milorada Dodika, dodijelio je agenciji “Euphoria” 80.000 KM za “Festival ljetne noći”, koji bi trebalo da se održi na tvrđavi Kastel od 27. - 30.07. ove godine, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

Na taj način je Dodikov Bot Stanivuković isfinansirao firmu Dodikovog Borisa Udovičića, poznatog, između ostalog, kao nasilnika u porodici koji je svoju suprugu bacio iz automobila u pokretu.

Pisao sam već o tome, kao i teškim povredama koje je tom jezivom prilikom Udovičićeva supruga zadobila.

Udovičić je optužen, ali je uspio da, uz pomoć veza u Režimu, dobije kaznu od svega 3.500 KM za pokušaj ubistva, što jeste izbacivanje osobe iz automobila u pokretu.

Rekao bih da je kazna- tradicionalnoporodična "vrijednost" Režima, baš kao što je Dodikovo i Stanivukovićevo finansiranje Udovičića dio njihovih tradicionalnoporodičnih “vrijednosti” u kojima je nasilje dominantno. Prije nego što je izbacio iz auta u pokretu, on je ženi prijetio da će je ubiti. Pravi "san" ljetne noći!!!

Stanivuković je i na ovaj način pokazao da je Dodikov sluga, a, istovremeno, gospodar PDP-a, navodno opozicione stranke koja se baš navodno bori protiv nasilja, kriminala i korupcije, piše Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...