UEFA POKREĆE POSTUPAK ZBOG SKANDALA NA ANFIELDU: Pomoćni sudija udario u glavu igrača Liverpoola, pogledajte kako je sve završilo…

Kakav će biti epilog i što će se od svega ovoga izroditi, doznat ćemo uskoro jer je UEFA najavila pokretanje postupka nakon incidenta na Anfieldu.

  • Sport

  • 10. Apr. 2023  10. Apr. 2023

  • 0

Derbi 30. kola engleske Premier lige nije razočarao. Liverpool i Arsenal odigrali su sjajnu utakmicu i podijelili bodove na Anfieldu.

Da to bude poput onih najžešćih svjetskih derbija, poslije kojih se nerijetko vuku repovi, ovoga puta se pobrinuo pomoćni sudija.

Constantine Hatzidakis je na kraju prvog poluvremena, kako se može vidjeti na snimci koja kruži društvenim mrežama, udario igrača Liverpoola Andyja Robertsona.

Sve se dogodilo nakon što je glavni sudija odsvirao kraj prvog poluvremena. U posljednjim trenucima tog prvog dijela Robertson je dobio žuti karton i zaputio se prema svlačionici, želeći razgovarati pritom s pomoćnim sucem Hatzidakisom.

Zatim je uslijedila nevjerovatna scena - Hatzidakis podiže ruku i laktom udara u glavu Robertsona. Kakav će biti epilog i što će se od svega ovoga izroditi, doznat ćemo uskoro jer je UEFA najavila pokretanje postupka nakon incidenta na Anfieldu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...