DODAJ MALO BOJE: Brigitte Macron i kraljica Maxima stvorile modnu pomutnju na ulicama Amsterdama (FOTO)

U jeku nereda na ulicama Francuske zbog nove penzione reforme, predsjednički par Macron ovog utorka započeo je dvodnevnu posjetu Nizozemskoj.

  • Žena

  • 11. Apr. 2023  

  • 0

Već u prvom danu posjete Nizozemskoj, prva dama Francuske dobila je priliku odmjeriti modne snage s najvećom ljubiteljicom upečatljivih boja i uzoraka s kraljevskog dvora.

 Sa suprugom, kraljem Willemom- Alexanderom, nizozemska kraljica Maxima svečano je dočekala Macronove u Amsterdamu, pritom modno dominirajući u žuto-zelenom stajlingu. Brigitte Macron i kraljica Maxima 

Njezinom efektnom izdanju, postignutom haljinom i turbanom identičnog uzorka, 69- godišnja Francuskinja uspješno je parirala u komadima svog omiljenog brenda.

Otkako je postala prvom damom Francuske, Brigitte Macron ne krije naklonost koju gaji prema luksuznoj kućiLouis Vuitton, čije kreacije redovno nosi na brojnim angažmanima.

Brigitte Macron i nizozemska kraljica Maxima 

Haljina omiljenog A-kroja, u paru s pripadajućim kaputom oštrih linija, bio je njezin odabir prvog dana posjete Nizozemskoj, a dominaciju plave ublažila je crnim komadima - ručnom torbicom sa zlatnom kopčom i parom salonki u špic, navodi Tportal.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...