NE MIJENJA MODNU FORMULU: Niko ne dočara francuski chic bolje od Brigitte Macron (FOTO)

Brigitte Macron, po pitanju mode, slažu se svi, jednostavno ne griješi, pa se na prste jedne ruke mogu prebrojati njezine stilske greške.

  • Žena

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 0

Prva dama Francuske usprkos brojnim kritikama na račun modnog stila, ne mijenja svoju dobitnu modnu formulu.

Brigitte u posljednje vrijeme najčešće nosi elegantne sakoe u kombinaciji s košuljama i hlačama užeg kroja te gležnjačama na petu.

Često su najjednostavnija modna rješenja i najbolja, pa je tako supruga predsjednika Emmanuela Macrona koji je na ovogodišnjim izborima osvojio još jedan mandat, oduševila svojim stajlingom i prilikom posjeta 'L'Institut des Vocations pour l'Emploi', školi za nezaposlene mlade odrasle osobe, u Clichy-sous-Boisu, na periferiji Pariza.

Crni sako s dvorednim kopčanjem koji prati figuru i ističe struk, gospođa Macron je iskombinirala sa svijetloružičastom košuljom te kreirala minimalistički look koji će, niti ne sumnjamo, nadahnuti sve ljubiteljice poslovne elegancije.

Malo nakita, make upom naglašene oči i njezin prepoznatljiv bob s dužim šiškama dobro su se uklopili u ovaj dnevni look prve dame Francuske koja kako kaže oduvijek voli modu i lijepu odjeću.

tportal

(Foto: Profimedia)

Inače, u jednom ranijem intervjuu 68-godišnja Brigitte koja je 24 godine starija od svoga supruga, izjavila je kao je svjesna da je 'francuski narod nije želio za prvu damu' kao i da mora dobro paziti kome se povjerava jer, kako je rekla, poprilično je brbljiva, navodi Tportal.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...