OVO JE POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA SILOVANE I UBIJENE DJEVOJČICE: Nasmijana i zagrljena sa društvom iz škole (FOTO)

Stojanova kćerka je išla u isti razred u koji i silovana i ubijena

  • Hronika

  • 11. Apr. 2023  11. Apr. 2023

  • 0

N. P. (16) iz Ripnja u Srbiji koju je, kako se sumnja, silovao i ubio Stojan Ilić (38), išla je u jednu srednju školu u Beogradu, a na posljednjoj fotografiji na kojoj se slikala sa društvom iz škole, ona je nasmijana i zagrljena.

"Imala je jednu najbolju drugaricu, Saru, bile su nerazdvojne. Inače, Stojanova kćerka je išla u isti razred u koji i moja sestra. On joj je stalno kupovao neku šminku, garderobu, a udvarao se mojoj majci... Stalno nam je bio u kući, a mi smo sami ovdje sa dedom i babom. Majka je u Kruševcu sa drugim mužem, a otac živi 5 kilometara odavde. Moja sestra, koliko ja znam, nije imala dečka, bila je kao i sve tinejdžerke", rekao nam je brat silovane i ubijene djevojčice, piše Telegraf.

Inače, komšiluk za majku S. P. (34) pričaju da je upravo ona "kumovala" tome da se Stojan druži sa njenom kćerkom, a da se preudala i zapustila djecu.

"Majka se zbiližila sa Stojanom. Pa on je od male imao slike po telefonu, šta da vam kažem. Priča se sve i svašta, neka to ispita policija, nije na nama da pričamo", rekao nam je jedan komšija.

Inače, Stojan je nožem jurio i mlađu sestru od ubijene i silovane N. P., ali je malena uspjela da pobjegne u kuću kod bake koja živi pored. Navodno je htio i da napadne porodicu koja živi u kući ispod njihove, ali je ipak pobjegao.

Inače, Stojan je pomahnitao uletio jučer nožem i, nakon što je silovao i ubio N. P. (16), on je izbo njenu majku S. P. (34) , baku M. P. (56) i ujaka N. P. (30), a po podu kuće su i dalje kapljice krvi.

U kući smo zatekli ožalošćene članove njene porodice, kao i ujaka kojeg su pustili na kućno liječenje. Svi plaču i sjede u jednoj prostoriji.

Na kauču sjedi ujka N. P. koji je u ispovijesti za Telegraf ispričao kako se dogodio krvavi pir.

Podsjetimo, nesretnu djevojčicu juče je oteo, silovao i ubio Stojan Ilić (38). Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni Stojan nalazi se u pritvoru. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, silovanje i nanošenje teških tjelesnih povreda. Prema srbijanskom Krivičnom zakonu ukoliko se dokaže krivica prijeti mu kazna doživotnog zatvora.

On ju je nožem ubo u stomak i vrat. Na rukama je imala posjekotine dok se branila. Njegovo lice je bilo izgrebano kao i ruke.

Obdukcija djevojke je u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...