DRAŠKO POD ŠINJELOM VOŽDA IZ LAKTAŠA: Evo šta se dogodilo s tužbama protiv Stanivukovića koje je podnio Igor Dodik...

Još je rečeno da je u jednom predmetu donesena presuda zbog propuštanja, koju je ukinuo Okružni sud Banjaluka i vratio na ponovni postupak.

  • Mini market

  • 14. Apr. 2023  

  • 0

Nakon što je Draško Stanivuković došao na poziciju gradonačelnika Banjaluke, stalno su “sijevale” tužbe za klevetu između njega i članova porodice Dodik.

U međuvremenu je gradonačelnik prešao pod šinjel Milorada Dodika, posebno oko teniskih terena, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

Šta se desilo sa svim onim silnim tužbama za klevetu

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, poznat i kao Stanivukovićev Braco, zaista mu je postao Braco, jer ga je tužio osam puta za klevetu, a četiri tužbe je povukao.

“Igor Dodik podnio je osam tužbi od kojih su četiri povučene, 14.10.2022., 06.12.2022., 14.12.2022. i 07.03.2023. godine”, odgovoreno je Vaskoviću iz Osnovnog suda u Banjaluci.

Još je rečeno da je u jednom predmetu donesena presuda zbog propuštanja, koju je ukinuo Okružni sud Banjaluka i vratio na ponovni postupak. To mora značiti da je Dodikov advokat propustio da dođe na suđenje, pa je tužba po automatizmu povučena.  Zašto se Braco Okružnom sudu žalio na Bracu nije pojašnjeno.

Iz Osnovnog suda je još rečeno da se “tri predmeta za klevetu nalaze u statusu otvoren i nije bilo zakazanih ročišta”.

-Uopšte ne brinem za ove predmete, jer sam ubijeđen da se advokat Igora Dodika opet neće pojaviti na suđenju. I da će tužbe za klevetu biti povučene. “Nije” Simbioza, već jaka koalicija, poručio je Vasković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...