DAMA S BAHAMA: Jonquel Jones objavila zaruke sa svojom izabranicom

- Moja zaručnica i ja - napisala je košarkašica na Instagramu uz nekoliko fotografija.

  • Sex i grad

  • 15. Apr. 2023  

  • 0

Bivša košarkaška reprezentativka Bosne i Hercegovine Jonquel Jones na Instagramu je objavila zaruke sa svojom izabranicom Neshom.

- Moja zaručnica i ja - napisala je košarkašica na Instagramu uz nekoliko fotografija.

Jones je duže vremena u emotivnoj vezi s Neshom.

Jonquel Jones pobrala je simpatije bh. javnosti odličnim nastupima u dresu ženske košarkaške selekcije BiH. "Majka Zmajica", "Dama s Bahama", neki su od nadimaka koje je zaradila igrajući za bh. nacionalni tim. Ne treba ni spominjati da je ona najzaslužnija za najbolje rezultate u historiji bh. košarke, a to je peto mjesto na Evropskom prvenstvu 2021. godine i plasman na prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo.

Nakon nastupa na SP-u u Australiji odlučila se povući iz reprezentacije BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...