„ROBIJAĆETE, NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA…“: Usijale se društvene mreže nakon Dodikovog istupa, redaju se komentari iz Srbije, Crne Gore…

Redaju se komentari iz susjedstva, Srbije, Crne Gore, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 16. Apr. 2023  

  • 2

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon posljednjeg istupa predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

Redaju se komentari iz susjedstva, Srbije, Crne Gore, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska reagirao je na izjavu lidera PDP-a Branislava Borenovića da je BiH uvela sankcije Rusiji.

“Neprihvatljivo je da se sada potenciraju sankcije Rusiji. Šta ima sada Borenović od toga? Ruska strana kaže da nisu uvedene sankcije i zahvaljujući Republici Srpskoj BiH nije na listi neprijateljskih zemalja. On kaže - rekao Borell. Kakav Borell? Pa nisu uvedene Evropskoj uniji pa da nju pitate, kazao je Dodik, pa odmah primijenio temu:

-Želimo da iduće godine u isti dan pokušamo da otvorimo dionicu puta od Kuzmina do mosta na Rači, i od mosta na Rači do Bijeljine. To je nama prioritet, a Borenović i ostali neka se raspadaju koliko hoće, kazao je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...