DIANA U RAMAZANU PRIMILA ISLAM: Odlučila se za novi početak i veliku promjenu u životu (VIDEO)

Ovu sretnu vijest je podijelio Ishak ef. Ahmetović, koordinator HU “Medaljon” iz Beča i certificirani vodič za hadž i Umru iz Austrije.

  • Društvo

  • 16. Apr. 2023  16. Apr. 2023

  • 0

Mjesec ramazan često predstavlja priliku za mnoge ljude da naprave važne promjene u svom životu, kako one manje, tako i one koje su presudne za novi početak.

Bijeljinka Diana V. sa adresom u Beču je nedavno donijela takvu odluku te je odlučila prihvatiti islam.

Ovu vijest je podijelio Ishak ef. Ahmetović, koordinator HU “Medaljon” iz Beča i certificirani vodič za hadž i Umru iz Austrije.

Prema riječima Ahmetovića, Diana V. je rođena u Bijeljini, ali sada živi nedaleko od Beča u Austriji.

"Srdačno pozdravljamo sestru Dianu u našim vjerskim zajednicama. U prepunoj džamiji IC Ebu Hanife u Beču, u 25. noći mubarek mjeseca ramazana, sestra Diana je javno prihvatila islam", objavio je Ahmetović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...