DJEČAK IZ SRBIJE VOZIO "PORSCHE" KROZ BEČ: Nevjerovatna intervencija za policiju – uzeo ključeve od djeda, pa odlučio da se provoza

Naime, on je i otkriven zato što je u bečkom Simeringu vozio čak 70 km/h i to na dijelu puta gdje je bilo dozvoljeno svega 30 km/h.

  • Šareni svijet

  • 03. Feb. 2024  

  • 0

Bečka policija juče je imala nevjerovatnu intervenciju kada su zbog prebrze vožnje zaustavili vozača "porše kajena" da bi ubrzo shvatili da se za volanom nalazi 14-godišnji dječak.

Kako prenose austrijski mediji, dječak je državljanin Srbije, a ključeve djedinog automobila je krišom uzeo i odlučio da se sa dvojicom prijatelja provoza po Beču.

Naime, on je i otkriven zato što je u bečkom Simeringu vozio čak 70 km/h i to na dijelu puta gdje je bilo dozvoljeno svega 30 km/h.

Policija ga je uspjela zaustaviti tek na raskrsnici Rapahgase i Vahthausgase kada su hitno pozvali vlasnika automobila, tj. dječakovog djedu.

Na lice mjesta su došli i otac i djeda, protiv kojih će vjerovatno biti podnesena prijava.

Na dječakovu sreću, zaustavljen je na vrijeme dok nije napravio veći problem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...